Lajmet e fundit

Sorel Led është tani në Marok

Tani jemi në Marok, një nga tregjet më të mëdha në botë për bizhuteri.

Me shitësin tonë në Marok, cilësia Sorel Led do të vazhdojë të ndriçojë në Marok. 

Mund të na kontaktoni menjëherë për të zbuluar tregtarët tanë të tjerë dhe për t'u takuar me ne për shitje.

REFERENCAT TONA

I INFORMUAR

Ndriçimi i bizhuterive
Si duhet të jetë?

Të gjitha detajet në lidhje me dritën e duhur, ndriçimin e duhur, këndin e goditur të dritave, pozicionimin e tyre dhe ndriçimin e bizhuterive që mund të mendoni janë këtu.

Shton vlerë në vlerë

Rinovoni ndriçimin e dyqanit tuaj dhe shtoni vlerë në dyqanin tuaj me zgjidhjet e integruara të Sorel Led.

PËR NE

ÇFARË THONË KLIENTET TANË?

Ne kemi punuar me Sorel Led Lighting për të gjitha nevojat e ndriçimit të brendshëm dhe të jashtëm të dyqanit tonë prej 7000 metrash katrorë që sapo kemi hapur në Antalia Aksu. Ishte një punë ku vumë re cilësinë dhe profesionalizmin më të lartë që nga fillimi deri në fund të procesit.
Ali Kadıoğlu
Kryetar i Bordit të Grupit Kadıoğlu
Prej shumë vitesh ne kemi preferuar Sorel Led në të gjitha punimet tona të ndriçimit. Nga faza e zbulimit deri në fazën e montimit, ne marrim një shërbim pa probleme me mbështetje profesionale.
Aytaç Kamar
Kryetar i Bordit të Piano Jewellery
ABONOHUNI NE LISTEN TONA E-MAIL

Regjistrohu në listën tonë të postës elektronike tani për produktet tona të reja dhe zhvillimet teknologjike

Duke u regjistruar në listën tonë të postimeve, ju po konfirmoni se merrni mesazhe promovuese dhe informuese nga ne.